Met mijn fotoverhalen en reportages wil ik de aandacht vestigen op sociale en maatschappelijke thema’s.

Vrouwenrechten in Bolivia

International Womens Day Bolivia - projecten - projects

Met Mensen met een Missie bezocht ik Bolivia, waar geweld tegen vrouwen aan de orde van de dag is. Het werd mijn missie om de verhalen van de vrouwen op te tekenen.  In mijn blog lees je de persoonlijke verhalen van Carmen, Amalia, Paola, Luz, Adela, Vicenza, Remedios Rosa en Patricia.

Oma vertelt

oorlog, Rotterdam, oma,

Oma vertelt is een persoonlijk en indrukwekkend verhaal over Rotterdam in de tweede wereldoorlog. Over mijn oma die voor de bommen moest vluchten. Dit verhaal is prachtig opgetekend door mijn zus Femke, met wie ik letterlijk in oma’s voetsporen trad in Rotterdam. Lees hier meer.

Goed doen voor een ander

Pranom vd Vlies, Fraukje Vonk Photography

Stichting Goed doen voor een ander zet zich in om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan, door onder andere koffieschenk buurtprojecten in heel Nederland te organiseren. Ik werkte als fotograaf mee aan het boek Wat kan ik van u leren, vol levenslessen van onze ouderen.

Het milieu

toekomst

In Is this the future laat ik zien hoe wij als mensen bezig zijn in rap tempo onze wereld te vernietigen.

En meer…

Ik werk continu aan nieuwe projecten, aan verhalen die gehoord moeten worden. Heb jij ook een verhaal dat de kracht van beelden nodig heeft? Stuur me een mail  via info@fraukjevonkphotography.com of het contactformulier.